Numele societatii: S.C. WORLD DISTRIB S.R.L.

Sediu: Str. RAULUI nr. 320, Craiova, Dolj

Cod fiscal: 16470572

Numar din registrul comertului: J16/1058/2004

Capital social: 200 RON

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.worldoflight.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR
S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website. S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile. S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI
S.C. WORLD DISTRIB S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Comanda de la WorldOfLight.ro

Puteti plasa comanda prin folosirea formularul nostru de check-out sau telefonic. 

Dupa comanda, veti primi o confirmare in care veti avea detaliate produsele comandate si datele personale. 

Nota: Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat. Daca acest lucru nu se intampla, consideram ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. 

Confirmarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat;

- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar;

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului;

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati onorat, etc...).

Produs adaugat la lista de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Daca continuati sa utilizati acest website, vom presupune ca sunteti de acord cu asta.